Bemutatkozás

A Deer Forest Residence csapata üdvözlik Önöket!

Számunkra minden vendég más. Mindenki más igénnyel és pihenési kultúrával rendelkezik, ehhez mi maximálisan alkalmazkodunk.
Mi az itt eltöltött napokat úgy tervezzük, hogy megfeleljenek minden kedves vendég egyedi igényeinek. Tapasztalatunk, és elhivatottságunk révén számos aktív és nyugalmas feltöltődési módszert kínálunk vendégeinknek.
A Deer Forest Residence nem mindennapi lehetőséget kínál azoknak, akik az “otthoni kényelmet” élveznék nyaralás közben.

A Deer Forest Residence egyike azon kevés vendégházaknak az országban, amelyeknek van „vendég elégedettség” arspoétikája. Ha minket választ meglátja, hogy mit is jelent ez, biztosak vagyunk benne, hogy magas minőségű élménnyel térhet haza kipihenve.

Ha komolyan gondolkodik abban, hogy Kaszón nálunk pihen, akkor azt javaslom, hogy kérdezze meg régebbi ügyfeleinket a saját élményeikről, itt töltött napokról valamint arról, hogy mit is nyújtott nekik a Deer Forest Residence, ügyfeleink elégedettsége számunkra a legjobb reklám.

Ez egy igazi pihenést kínáló , barátságos vállalkozás. Szeretettel várjuk, hogy Önnel, Önökkel megosszuk a DeerForest Residence által nyújtott csodás napokat és a remek kikapcsolódást.

Várjuk Önöket!

Szeretettel:
Deer Forest Residence

Cím

HU 7564
Kaszó, Kaszópuszta
Kaszói út 24/2

Telefon

Telefon1: +36309980998
Telefon2: +36309305744

Kapcsolat

info@deerforestresidence.com
www.deerforestresidence.com